Svar om mitt hår

Hej hej! Fick en fråga för ett tag sen om jag kunde skriva ett inlägg om mitt hår. Alltså vilka hårprodukter jag använder osv. Och om jag ska vara fullständigt ärlig så använder jag faktiskt inget speciellt alls. Har funderat på att börja med balsam-metoden, köpa olika håroljor för att se om det ger resultat, testa olika schampoon osv osv. Men tråkig som jag är så har jag faktiskt inte lagt ner någon tid alls på mitt hår och hårprodukter.
 
Använder tex de schampoon/balsam som står i duschen hemköpt av mamma vilket är lite olika varje månad typ. Men något vi brukar köpa ofta är tresemme vilket jag personligen är väldigt bra. När jag färgade hela håret blont blev det väldigt gultonigt. Alltså kände jag mig lite som en kyckling. Då använde jag ett silver schampoo/balsam från Björn Axen som funkade peeerf. Eftersom jag då inte har så mycket erfarenhet av detta kan jag häller inte tipsa om så mycket. 
 
Men här en en kort sammanfattning: tvättar håret ca var tredje dag med lite olika schampoon/balsam/inpackning då och då. Använder bara olja ibland. Alltså väldigt sällan. Använder värmeskydd innan jag plattar/lockar det. Och det är väl typ det. 
 
Hoppas ni gillade detta inlägg. Om ni har några fler frågor är det bara att fråga. Ses senare puss <3
 
 
#1 - - Anonym:

Åh vart har du köpt shortsen?